MID Tandartsen biedt u de volgende diensten:

Tandartsen

Een van onze belangrijkste doelstellingen is om de patiënt in een angst- en pijnvrije sfeer te behandelen, zonder onnodige wachttijden en met het beste resultaat.

Mondhygiëne

Een goede mondhygiëne is de basis van een sterk gebit. De mondhygiëniste is deskundig op het gebied van mondverzorging en de behandeling van tandvleesontsteking.

Kinderkliniek

Het is van belang om al op jong leeftijd te beginnen met het bezoeken van de tandarts. Kinderen zijn voor ons daarom een belangrijke patiëntengroep voor wie wij graag de tijd nemen.

Implantologie

Door frequente bijscholing op het gebied van de implantologie, een hoge mate van chirurgische routine en een eigen tandtechnisch laboratorium bereiken wij met onze implantologische ingrepen het gewenste resultaat. Met oog voor de gezondheid, functionaliteit en esthetiek van het gebit.

Orthodontie

De tandarts voor orthododntie beschikt over de laatste technieken en werkt met de beste materialen. Een mooi en regelmatig gebit is bij elke patiënt het doel.

Tandtechniek

MID Tandartsen beschikt over een eigen tandtechnisch laboratorium. In dit tandtechnisch laboratorium werken drie internationale toptandtechnici. Hun prestaties op het gebied van kwaliteit en artistiek talent zijn van erkend wereldniveau.

Esthetische tandheelkunde

Weldoordachte behandelplanning, professioneel intercollegiaal overleg en een optimale communicatie met de patiënt zorgen voor het best mogelijke resultaat. Met onze unieke behandelconcepten en technieken kunnen wij in de meeste gevallen de patiënt van tevoren het resultaat laten zien.

Parodontologie

De tandarts gespecialiseerd in parodontologie richt zijn zorg op het tandvlees en het kaakbot om tand en kiezen heen. Bij afwijkingen of aandoeningen daaraan wordt u doorverwezen door uw tandarts of mondhygiëniste zodat u gespecialiseerde zorg krijgt. Bij een gaaf gebit horen gezond tandvlees en kaakbot.

Scanapparatuur

Met ultramoderne scantechnieken garanderen wij de best mogelijke resultaten binnen de kortst mogelijke behandeltijd.

Partners

  • aacd
  • aacd
  • aacd

Bel mij

Vorm niet gevonden of niet
gepubliceerd

Geen wachtlijst
Biedt alle tandheelkundige zorg
Hoogopgeleide tandartsen
Maakt kosten en behandelingen inzichtelijk