In Amstelveen biedt MID Tandartsen u de volgende zorg:

Algemene tandheelkunde

Of het nu gaat om een halfjaarlijkse controle, een kroon, een brug of een gebitsreconstructie, in onze kliniek voor tandheelkunde is een van onze belangrijkste doelstellingen om de patiënt in een angst- en pijnvrije sfeer te behandelen, zonder onnodige wachttijden en met het beste resultaat.

Mondhygiëniste

Een goede mondhygiëne is de basis van een sterk gebit. De mondhygiëniste is deskundig op het gebied van mondverzorging en de behandeling van tandvleesontsteking.

Kindertandarts

Het is van belang om al op jong leeftijd te beginnen met het bezoeken van de tandarts. Kinderen zijn voor ons daarom een belangrijke patiëntengroep voor wie wij graag de tijd nemen.

Implantaten

Door frequente bijscholing op het gebied van de implantologie, een hoge mate van chirurgische routine en een eigen tandtechnisch laboratorium bereiken wij met onze implantologische ingrepen het gewenste resultaat. Met oog voor de gezondheid, functionaliteit en esthetiek van het gebit.

Tandarts voor orthodontie

De tandarts voor orthodontie beschikt over de laatste technieken en werkt met de beste materialen. Een mooi en regelmatig gebit is bij elke patiënt het doel.

Tandtechniek

MID Tandartsen beschikt over een eigen tandtechnisch laboratorium. In dit tandtechnisch laboratorium werken drie internationale toptandtechnici. Hun prestaties op het gebied van kwaliteit en artistiek talent zijn van erkend wereldniveau.

Cosmetische tandheelkunde

Doordachte behandelplanning, professioneel intercollegiaal overleg en een optimale communicatie met de patiënt zorgen voor het best mogelijke resultaat. Met onze estetische tandheelkunde en technieken kunnen wij in de meeste gevallen de patiënt van tevoren het resultaat laten zien.

Angsttandarts

Bent u bang voor de tandarts en daarom al lang niet meer geweest? Onze tandartsen weten door hun jarenlange ervaring hoe ze moeten omgaan met patiënten die angst hebben voor de tandarts.

Parodontologie

De tandarts gespecialiseerd in parodontologie richt de zorg op het tandvlees en het kaakbot om tanden en kiezen heen. Bij afwijkingen of aandoeningen daaraan wordt u doorverwezen door uw tandarts of mondhygiëniste zodat u gespecialiseerde zorg krijgt. Bij een gaaf gebit horen gezond tandvlees en kaakbot.

Second opinion

U kunt altijd bij ons terecht voor een second opinion. De beoordeling van een andere tandarts geeft u meer zekerheid over de geadviseerde behandelingen.

Scanapparatuur

Met ultramoderne scantechnieken garanderen wij de best mogelijke resultaten binnen de kortst mogelijke behandeltijd.